martes, 14 de junio de 2011

Que no ens prenguin el pèl...

Ara que ja s’acaba el curs i fent una mirada enrere sobre tot el què hem après durant aquests mesos, observo totes les coses sobre les que hem pogut reflexionar sobre els mitjans de comunicació i la manera com aquests ens poden aportar diferents punts de vista sobre un mateix tema. Segurament mai abans ens havíem parat a pensar- de manera profunda, és clar- en les diferències carencials que podem patir si escollim informar-nos amb un mitjà o amb un altre.
                                       
Segurament molts de nosaltres tampoc ens havíem parat a analitzar si un diari realment era o no informatiu de qualitat quan amagat entre les seves formes s’hi esmunyia un de bastant popular o un de terriblement interpretatiu. Fins feia uns mesos, no hauríem tingut la manera de saber-ho. Així com tampoc ens haguéssim parat a pensar per quin motiu es decideix no posar una informació, atribuint-ho a la falta de temps pel tancament de l’edició.

Constato doncs, que després nou mesos de carrera, segurament, sabem de quin peu “coixeja” cada mitjà que consultem i ens anem fent, d’aquesta manera, una mica més crítics per garantir el futur que estarà a les nostre mans  d’una societat justa de la informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario